Miimuxin perustajana toimii 27-vuotias Karita Raivio, jonka suuri intohimo on ompelu sekä kaikenlainen käsillä tekeminen. Ajatus yrittämisestä on ollut mielessä jo pitkään, ja monien mutkien ja pitkien unettomien öiden jälkeen unelmani alkaa vihdoin muodostua todeksi. Ompelijaksi valmistuin keväällä 2022, joten siitä sitten suoraan lähdin toteuttamaan pienin askelin unelmaani käsityöyrittäjänä. Jo kouluaikana minulle oli selvää se, että haluan panostaa yrityksessäni lastenvaatteisiin, niiden laatuun sekä mukavuuteen. Olenhan itsekin tyylilleni uskoutuneena erittäin mukavuudenhaluinen, joten selvää on, että myös lastenvaatteet haluan tehdä mukaviksi ja rennoiksi. :)

 Kaikki tämä on minulle vielä suurta ja jännittävää, joten olethan mukana seuraamassa, minne matkani Miimuxin kanssa vie. <3

 Ekologisuus on minulle tärkeää ja pyrin omalta osaltani kehittämään kestävämpää tulevaisuutta. Miimuxilla on myynnissä myös kiertotaloustuotteita, jotka valmistetaan tuotannossa ylijääneistä materiaaleista ja näin tuotteista syntyy uusia upeita tuotteita.

Tuotteissani sekä tekemisessäni minulle on erittäin tärkeää se, että tuotteet on vastuullisesti tuotettuja, laadukkaita sekä mukavia lasten yllä. Kaikki tuotteemme on valmistettu öko-tex-standardoiduista kankaista, sekä käyttämämme materiaali on valmistettu Euroopassa.

Ps. matkani tänne saakka ei ole ollut mutkaton, eikä se ole sitä vieläkään, joten mottonani on jo pitkään toiminut kulunut mutta oikein osuva fraasi "vaikeuksien kautta voittoon". Tässä sitä nyt kuitenkin ollaan ja  kuljetaan kohti unelmia. Hyvä minä ja hyvä te siellä!

Kiitos siis sinä ihana siellä, kun mahdollistat unelmieni toteutumisen!